ΠΑΟΚ : Το 10ήμερο των μεταγραφικών ανακοινώσεων

ΠΑΟΚ : Το 10ήμερο των μεταγραφικών ανακοινώσεων

Δύο βδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και στον ΠΑΟΚ «φορτσάρουν» για τον κλείσιμο υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Σύμφωνα με το πλάνο που έχουν σχεδιάσει στην Τούμπα, αλλά και με τα «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου, η ομάδα αναχωρώντας για την Ολλανδία, σε δύο εβδομάδα, θα έχει ολοκληρώσει κατά 80% το μεταγραφικό της πλάνο.

Οι Ασπρόμαυροι αφήνουν ένα ποσοστό 20% για τη συνέχεια σε περίπτωση που η ομάδα προκριθεί στα play offs και ανάλογα με τον αντίπαλο που θα έχει να αντιμετωπίσει. Επίσης δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το γεγονός ότι υπάρχουν και οι ατυχίες με τους τραυματισμούς κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει μόνο την απόκτηση του 26χρονου Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, Ροντρίγκο Σοάρες. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής για την ώρα δεν προορίζεται για βασικός καθώς εκεί υπάρχει ο Λέο Μάτος.

Ο Δικέφαλος, εκτός από τον «κλεισμένο» Ισμαελ Σίλβα, κινείται-ψάχνει για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ κι ενός δεξιού εξτρέμ. Στη Μικράς Ασίας θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια μήπως και την τελευταία στιγμή προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Για την ώρα όπως έχουν αναφέρει από to10.gr ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει τις προτάσεις σε δύο ποδοσφαιριστές και περιμένει τις απαντήσεις τους. Σε ότι αφορά τον πλάγιο επιθετικό, στην Τούμπα αυτό που αφήνουν να εννοηθεί είναι πως υπάρχει μια λίστα με αρκετούς ποδοσφαιριστές που πολύ σύντομα θα μικρύνει αισθητά.

Αυτό που έχει αποφασισθεί είναι πως θα διατεθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνουν οι δύο μεταγραφές που θα ανεβάσει την ομάδα επίπεδο στην προσπάθεια της να πετύχει τον αρχικό της στόχο που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ