ΑΕΚ : Προβάδισμα στο σχήμα με τετράδα στην άμυνα

ΑΕΚ : Προβάδισμα στο σχήμα με τετράδα στην άμυνα

Ο Χιμένεθ προσανατολίζεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 που είδαμε απέναντι στην Κέρκυρα και κόντρα στον Απόλλωνα – Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Λιβάγια, Λόπες.

Η απουσία για την ΑΕΚ των Ογκνιέν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς (αμφότεροι συνέχισαν χθες με πρόγραμμα θεραπείας στα Σπάτα) και για το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθιστά την επιλογή ενός σχήματος με τετράδα στην άμυνα μάλλον μονόδρομο για τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να διατηρήσει τη διάταξη που είδαμε και τη Δευτέρα απέναντι στην Κέρκυρα, παρότι δεν μπορεί να αποκλειστεί και η έκπληξη, με την χρησιμοποίηση του Μπακάκη ως τρίτου στόπερ.

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να δούμε την ΑΕΚ να αγωνίζεται ξανά με αυτό το 4-2-3-1, με τον Μπακάκη να επιστρέφει στη θέση του, στο δεξί άκρο (τη θέση διεκδικεί και ο Γκάλο). Μιας και αριστερά, θα επιστρέψει ο Έλντερ Λόπες που πήρε τις ανάσες του τη Δευτέρα. Δίδυμο στα στόπερ, μπροστά από τον Τσιντώτα, αναμένεται να είναι ξανά οι Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, ενώ τις δύο θέσεις των αμυντικών χαφ διεκδικούν οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και Κονέ.

Από εκεί και πέρα, στα άκρα αναμένεται να βρεθούν δύο εκ των Χριστοδουλόπουλου, Μπακασέτα και Κλωναρίδη, ενώ ο Λιβάγια θα κινείται σε έναν ελεύθερο, ρόλο, πίσω από τον Αραούχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ