Τα «θέλω» του Παναθηναϊκού σε περίπτωση πώλησης του Χατζηγιοβάνη

Τα «θέλω» του Παναθηναϊκού σε περίπτωση πώλησης του Χατζηγιοβάνη

Στον Παναθηναϊκό πλέον κάθε άλλο παρά απίθανη θεωρούν την πώληση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, η οποία όμως θα προσπαθήσουν να γίνει με τους δικούς τους όρους.

Στο πράσινο στρατόπεδο βλέπουν πως η συμφωνία και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη ολοένα και απομακρύνεται με αποτέλεσμα να προετοιμάζονται για πιθανή πώληση του παίκτη.

Ωστόσο αν γίνει αυτό, θα είναι προς το συμφέρον του συλλόγου, με τον Νίκο Νταμπίζα να προβάλει συγκεκριμένες απαιτήσεις προς κάθε ενδιαφερόμενο. Σύμφωνα με την Sportime, ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού αξιώνει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 1.5 εκατ. ευρώ.

Επιπρόσθετα θα επιδιώξει να βάλει στη συμφωνία και ένα ποσό μεταπώλησης σε περίπτωση νέας μεταγραφής του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ενώ ειδικές απαιτήσεις υπάρχουν και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Στο κομμάτι αυτό ο Νταμπίζας επιθυμεί μια μεγάλη προκαταβολή και λίγες δόσεις για το υπόλοιπο ποσό καθώς τα τρέχοντα έξοδα και υποχρεώσεις της πράσινης ΠΑΕ δεν ευνοούνται από πολλές και μικρές δόσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ