«Μετά το πάρτι των τίτλων, στόχος το γήπεδο για τον ΠΑΟΚ»

«Μετά το πάρτι των τίτλων, στόχος το γήπεδο για τον ΠΑΟΚ»

Ο Άλκης Ησαϊάδης αναφέρθηκε και στο θέμα της ανέγερσης της Νέας Τούμπας.

Στη γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ που έγινε την περασμένη Τετάρτη (12/6), ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν αυτό του νέου γηπέδου του Δικέφαλου. Ο Άλκης Ησαϊάδης, β’ αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για τη νέα Τούμπα αλλά και για άλλα θέματα της ομάδας.

Για τον στόχο του γηπέδου που έθεσε ο Κατσαρής: «Ναι φυσικά είναι στόχος το νέο γήπεδο! Μετά από 93 χρόνια και αυτό το πάρτι πρωταθλημάτων και κυπέλλων, αυτό το πάρτι τίτλων του ΠΑΟΚ, τι άλλο στόχο μπορεί να θέσει κανείς ως στόχο; Υπάρχουν βέβαια και κάποια προβλήματα. Στο γήπεδο υπάρχουν στεγασμένα πολλά τμήματα του Ερασιτέχνη. Τα 5000 παιδιά που αθλούνται με τον ΠΑΟΚ έχουν εκεί την έδρα τους. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει για μια διετία, τριετία να αποχωρήσουμε από εκεί και να πάμε σε άλλα γήπεδα, είτε ανοικτά είτε κλειστά; Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει πια να τελειώσουμε με το θέμα του γηπέδου και να προχωρήσουμε».

Για τη πρώτη του παρουσία σε συνέλευσης του Ερασιτέχνη είπε: «Νομίζω στα 18 με 19 χρόνια μου. Τώρα είμαι 63. Μετά το 1975 άρχισαν να γίνονται πραγματικές γενικές συνελεύσεις. Τα θυμάμαι πολύ ζωντανά».

Για το αν υπήρχε πολύ καλό κλίμα στην τελευταία συνέλευση: «Από πλευράς συγκομιδής τίτλων, δεν είχε ποτέ περισσότερους ο ΠΑΟΚ στα 93 χρόνια από την ίδρυση του. Η ναυαρχίδα συνεχίζει να είναι το ποδόσφαιρο. Οι συνελεύσεις του Ερασιτέχνη άλλες φορές ήταν πολύ ήρεμες , γιατί δεν υπήρχαν διεκδικήσεις , ή υπήρχε το μπάσκετ μπροστά. Τώρα επικεφαλής είναι το τμήμα βόλεϊ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούνται οι γενικές συνελεύσεις με τα άλλα δύο τμήματα, από τα οποία το ένα διοικείται ακόμα από διοίκηση Πρωτοδικείου και την ΠΑΕ που ευτυχήσαμε την τελευταία εξαετία να μας αναλάβει ένας άνθρωπος σαν τον Ιβάν Σαββίδη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι στα καλύτερα του ή υπάρχει ανησυχία για τη κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ: «Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει. Αν ο καθένας θέλει να τρώγεται με τα ρούχα του, εντάξει. Υπάρχει κάτι που μας απασχολεί όλους. Αυτό δεν είναι φυσική εξέλιξη του πράγματος. Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ έχει εκφυλιστεί. Ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που δεν έχει ιδιοκτήτη, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Βλέπουμε, αν εξαιρέσει κανείς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τι γίνεται και στις άλλες ομάδες. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει το Περιστέρι και τον Προμηθέα. Κάτι συμβαίνει. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον Προμηθέα και συγχαρητήρια στον άνθρωπο που βάζει τα λεφτά του, ούτε το Περιστέρι. Δεν πιστεύω κανείς να θεωρεί ότι το μπάσκετ είναι στα καλύτερα του. Για μένα είναι στα χειρότερα του».

Για το πώς βρήκε επενδυτή ο Προμηθεάς και όχι ο ΠΑΟΚ: «Γιατί στην Πάτρα δεν μπορούσε να πάρει την Παναχαϊκή. Γιατί δεν πήρε τον Απόλλωνα Πατρών; Που είναι πιο ιστορικό σωματείο. Ο καθένας θέλει να πάρει από την αρχή ένα υγιές σωματείο, να πετύχει κάτι που δεν έκαναν οι προηγούμενοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ