Παναθηναϊκός : Η ομάδα οφείλει λεφτά στον Λέτο και απ’ την πρώτη και απ’ τη δεύτερη θητεία του

Παναθηναϊκός : Η ομάδα οφείλει λεφτά στον Λέτο και απ’ την πρώτη και απ’ τη δεύτερη θητεία του

Κάθε δύο μέρες στα δικαστήρια ο Παναθηναϊκός με τον Λέτο για διαφορετικές υποθέσεις. Ποια απ’ τις δύο είναι εκείνη που απειλεί με αφαίρεση βαθμών το τριφύλλι.

Αρκετοί είναι αυτοί που μπορεί να έχουν μπερδευτεί σχετικά με τον Σεμπάστιαν Λέτο και το γεγονός πως ο Αργεντινός βρίσκεται συνεχώς στα δικαστήρια με τον Παναθηναϊκό και γιατί το όνομά του εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα πιο έντονα από κάθε άλλο.

Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός και ο Λέτο έχουν ραντεβού στα δικαστήρια δύο φορές. Μία τη Δευτέρα και μία την Τετάρτη. Και φυσικά, πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Τι εννοούμε;

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα στον Σεμπάστιαν Λέτο και από την πρώτη του θητεία και από τη δεύτερη! Και αυτός είναι ο λόγος που τρέχουν παράλληλα και οι δύο υποθέσεις.

Αυτή που απειλεί πάντως σε μεγαλύτερο βαθμό των Παναθηναϊκό είναι η οφειλή από την πρώτη του θητεία, αφού έχει φτάσει στο τελικό της στάδιο. Η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει και αν ο Λέτο δεν πληρωθεί και δεν δεχτεί διακανονισμό, τότε ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Όσον αφορά την οφειλή από την περσινή χρονιά, που φτάνει τις 181.000 ευρώ, η υπόθεση θα εκδικαστεί τη Δευτέρα, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα στο τελικό στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ