«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Μάρκοβιτς»

«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Μάρκοβιτς»

Σύμφωνα με τους Σέρβους οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς με την Παρτιζάν να αξιώνει 2,5!

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να θωρακίσει το κέντρο της άμυνάς του την παρούσα μεταγραφική περίοδο και ο ταλαντούχος στόπερ της Παρτιζάν Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική του λίστας, με τους Πειραιώτες να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να δελεάσουν τον ίδιο και την ομάδα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της mozzartsport οι Ασπρόμαυροι της Σερβίας κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς κεντρικούς αμυντικούς αυτό το καλοκαίρι. Από τη μία ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Στράινια Πάβλοβιτς, βρίσκεται παγιδευμένος στην μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους, ενώ ο παρτενέρ του στην άμυνα της Παρτιζάν, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την νότια Ευρώπη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Οι Σέρβοι επικαλούνται το ρεπορτάζ του 10.gr σχετικά με την επιμονή των Ερυθρόλευκων στο να αποκτήσουν τον ταλαντούχο νεαρό διεθνή στόπερ, με την Παρτιζάν να υψώνει ένα τείχος στις προσπάθειές τους.

Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες φέρεται πως έκαναν την πρώτη επίσημη κρούση στην Παρτιζάν, προσφέροντας για τον Μάρκοβιτς ένα εκατομμύριο ευρώ. Από πλευράς τους οι Σέρβοι, απέρριψαν αμέσως την πρόταση, ζητώντας 2,5 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσουν. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν παραιτούνται, αλλά δεν φαίνονται διατεθειμένοι να εκταμιεύσουν περισσότερα από 1,5 εκατ.

Ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή περιμένει να μάθει την πρόθεση του ίδιου του παίκτη.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός της Παρτιζάν ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 33 συνολικά συμμετοχές και 3 τέρματα. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Σερβίας και συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 στην Ιταλία.

Η mozzartsport επισημαίνει ότι η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Μάρκοβιτς, έφερε στο λιμάνι του Πειραιά και τον Ούρος Τζούρτζεβιτς το 2017

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ