«Παρακολουθεί Κλαούντιο Ράμος ο Ολυμπιακός» (vid)

«Παρακολουθεί Κλαούντιο Ράμος ο Ολυμπιακός» (vid)

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Κλαούντιο Ράμος, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς,

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει συγκεκριμένο πλάνο και να κοιτάζει ποδοσφαιριστές κυρίως από την Πορτογαλία.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ολοκληρώσει σημαντικές κινήσεις, με την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά και την παραμονή του Ζοσέ Σα να ξεχωρίζουν. Πλέον ο Πορτογάλος προπονητής κοιτάζει στην αγορά για την προσθήκη ενός τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει ιδανικά τον Σα και θα προσφέρει υγιή συναγωνισμό.

Ένας από τους γκολκίπερ που παρακολουθεί ο Μαρτίνς για μπακ απ του Σα είναι και ο Κλαούντιο Ράμος, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και στο παρελθόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, οι ερυθρόλευκοι επανέρχονται για τον 27χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος αρέσει στον Μαρτίνς και θέλει να δημιουργήσει μαζί με τον Σα μια πολύ δυνατή δυάδα στη θέση «1».

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ανήκει στην Τοντέλα και έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο. Βέβαια στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά ότι όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει μπορεί να το κάνει με ένα ποσό το οποίο είναι κοντά στις 800.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά η περίπτωση του απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό, με την A’Bola να τονίζει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει διερευνητικές επαφές με την πορτογαλική ομάδα, με την ιστοσελίδα να αναφέρει πως οι Πειραιώτες αν θέλουν μπορούν να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο κίπερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράμος αγωνίζεται από το 2012 στη Τοντέλα, ομάδα που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά το 2015/16. Με τη φανέλα της έχει συνολικά 217 συμμετοχές, 121 εξ αυτών στην πρώτη κατηγορία, ενώ μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Βιτόρια Γκιμαράες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ