«Θέλει και η Γαλατάσαραϊ τον Κουλούρη»

«Θέλει και η Γαλατάσαραϊ τον Κουλούρη»

Ο Ευθύμης Κουλούρης φαίνεται πως πουλάει στην Τουρκία καθώς μετά την Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονική χώρας ενδιαφέρον υπάρχει και από την Γαλατάσαραϊ.

Από την στιγμή που μαθεύτηκε πως ο Ευθύμης Κουλούρης δεν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά θα αναζητηθεί ομάδα για συνεχίζει την καριέρα του άρχισαν και τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Αρχικά είχαμε την Τουλούζ να ενδιαφέρεται και να προσφέρει στο Δικέφαλο 2,5 εκατ. ευρώ. Ακολούθησε η Φενέρμπαχτσε και σήμερα το πρωί υπήρξε νέο δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ.  Όπως αναφέρουν: «ο Φατίχ Τερίμ θέλει να διερευνήσει την κατάσταση του Ευθύμη Κουλούρη, με την Γαλατάσαραϊ να μπαίνει και αυτή στο… κόλπο για τον Έλληνα επιθετικό».

Βέβαια καμία ομάδα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του απλά υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Οι Ασπρόμαυροι όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr έχουν βάλει μια υψηλή ρήτρα στον ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ.

Σε καμία περίπτωση, σ’ αυτή τη φάση, δεν συζητούν για μικρότερο ποσό. Το τί θα γίνει στη συνέχεια κανείς δεν το ξέρει, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κουλούρης ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ