Οι δυσκολίες ίσως φέρουν «πάγωμα»

Οι δυσκολίες ίσως φέρουν «πάγωμα»

Στον Παναθηναϊκό διαπιστώνουν ότι υπάρχει απόσταση στις υποθέσεις των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και ίσως σταματήσουν για λίγο τις επαφές, αφού πρέπει να προχωρήσουν και τα μεταγραφικά.

Η επέκταση των συμβολαίων ορισμένων ταλαντούχων παικτών, όπως είναι ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης αποτελούσαν, με τη λήξη του πρωταθλήματος, προτεραιότητα για τον Νίκο Νταμπίζα.

Η συνεργασία λήγει το επόμενο καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να τους δέσουν, αλλά και να γνωρίζουν ξεκάθαρα που θα κυμανθεί το μπάτζετ με τα αυξήσεις, ώστε ανάλογα να προχωρήσουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό με τα οικονομικά δεδομένα που είχαν κι έχουν στο μυαλό τους. Μέχρι στιγμής, όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού». Έχει κάνει τις προτάσεις του, αύξησε σημαντικά τα χρήματα, ωστόσο, ακόμα υπάρχει απόσταση. Και με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Στις προσφορές που κατέθεσε, έγιναν αντιπροτάσεις από τους μάνατζερ και ο Νταμπίζας φέρεται να έκανε τη δική του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ανέβασε την προσφορά σε επίπεδα που να πει κάποια από τις δύο πλευρές ότι «βρισκόμαστε μία ανάσα από τη συμφωνία». Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι υπάρχει ναυάγιο. Στον Παναθηναϊκό, βέβαια, είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι και βασίζονται και στην επιθυμία των δύο παικτών να παραμείνουν.

Ο Μπουζούκης αυτό θα ήθελε για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Να επεκτείνει τη συνεργασία του, να πάρει κι άλλα παιχνίδια στα πόδια του και να κάνει το βήμα όταν θα νιώθει πιο σίγουρος, πιο έτοιμος για τον εαυτό του. Φέρνοντας κι ένα ικανοποιητικό ποσό στον σύλλογο. Ο Χατζηγιοβάνης επίσης σκέφτεται ότι με μία ακόμα γεμάτη σεζόν θα ανεβάσει τη μετοχή του και θα προσελκύσει περισσότερους ενδιαφερόμενους απ’ ό,τι τώρα.

Οι εκπρόσωποι των δύο παικτών, όμως, παίρνουν όλα τα σενάρια και κοιτούν το συμφέρον των πελατών τους. Θέλουν μεγαλύτερη αύξηση, ενώ συζητούν ο δύο πλευρές και το ενδεχόμενο ρήτρας. Αν κι αυτό δεν είναι το πιο σοβαρό κομμάτι στη διαπραγμάτευση μάνατζερ και Παναθηναϊκού. Όπως και να έχει, η απόσταση αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζεται σημαντική και χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Ο Νταμπίζας θα ήθελε να το τελειώσει το συντομότερο, όμως, δεν μπορεί να προσδιορίσει κανείς ακόμα πόσο θα τραβήξουν οι δύο υποθέσεις. Γι’ αυτό ίσως να «παγώσει» τις διαπραγματεύσεις, αν διαπιστώσει ότι δεν γεφυρώνεται τώρα το χάσμα. Να προχωρήσει τα μεταγραφικά που δεν έχουν εξέλιξη και να επανέλθει το προσεχές διάστημα. Ισως και μετά την προετοιμασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ