«Ο Ελ Καντουρί πιέζει τον ΠΑΟΚ να αποδεχθεί την πρόταση της Σταντάρ»

«Ο Ελ Καντουρί πιέζει τον ΠΑΟΚ να αποδεχθεί την πρόταση της Σταντάρ»

Δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί θέλει να αποχωρήσει από τον και πιέζει την διοίκηση του ΠΑΟΚ να αποδεχθεί την πρόταση της Σταντάρ.

Ένα νέο δημοσίευμα έρχεται από το Βέλγιο για να προστεθεί στα δεκάδες σχετικά με το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για τον Ελ Καντουρί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «dhnet», ο Μαροκινός άσος πιέζει πιέζει τον ΠΑΟΚ να αποδεχτεί την προσφορά των Βέλγων.

«Ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα είναι η επόμενη ενίσχυση των Rouches; Αυτό είναι σε κάθε περίπτωση η επιθυμία της διοίκησης της ομάδας της Λιέγης, εδώ και αρκετές ημέρες κάνει ότι μπορεί για να επαναπατρίσει τον πρώην Διάβολο στη χώρα.

Σε ηλικία 28 ετών, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει συμβόλαιο άλλα δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα. Ο ελληνικός σύλλογος είναι έτοιμος να τον παραχωρήσει, αλλά όχι σε οποιαδήποτε τιμή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η διοίκηση της ομάδας της Λιέγης έκανε προσφορά 1.000.000 ευρώ αλλά απορρίφθηκε από την ελληνική ομάδα που θα ήθελε περισσότερα χρήματα.

Από την πλευρά του, ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει στην ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ. Ο παίκτης που γεννήθηκε στις Βρυξέλλες πιέζει για να κάνει ο ΠΑΟΚ αποδεχτή την πρόταση της Σταντάρ Λιέγης…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ