Ο Κούγιας κατήγγειλε Μελισσανίδη και η FIFA μιλάει για… μαφία!

Ο Κούγιας κατήγγειλε Μελισσανίδη και η FIFA μιλάει για… μαφία!

Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας στο Δ.Σ της Λίγκας κατήγγειλε τον Μελισσανίδη για τις δηλώσεις του περί υποβιβασμού της ΑΕΛ και έβγαλε στη φόρα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Σαστισμένος ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας της FIFA, Πετρ Φούσεκ, έκανε λόγο για μαφία!

Ευθεία επίθεση στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, το «αφεντικό» της Λάρισας πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA ζήτησε να παρέμβουν άμεσα για τις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης περί υποβιβασμού της θεσσαλικής ομάδας.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Πέτρ Φούσεκ, παρακολουθούσε σαστισμένος όσα έλεγε ο Αλέξης Κούγιας, μη μπορώντας να πιστέψει όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά όταν πήρε τον λόγο, όλα αυτά που κατήγγειλε ο παράγοντας των Βυσσινί του ακούστηκαν σαν υπάρχει… μαφία στο εγχώριο ποδόσφαιρο και εξέφρασε την ανάγκη να υπάρξουν περαιτέρω συναντήσεις! «Όλα αυτά που λέτε είναι σαν… μαφία. Δεν μας τα έχουν πει ποτέ αυτά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, αρχικά Κούγιας απευθυνόμενος σε FIFA και UEFA ανέφερε: «Σας καθιστώ υπεύθυνους για αυτά που μπορεί να συμβούν», ενώ στη συνέχεια έριξε τα βέλη του στον Γιαννάκη Παπαδόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας τόνισε ότι ο παράγοντας της ΑΕΚ βρίσκεται στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο, αλλά και με τι ρόλο είναι εκεί.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη διαιτησία του Λάμπρου στο παιχνίδι της ΑΕΛ με την Ξάνθη, τονίζοντας ότι μετά το εν λόγω παιχνίδι ο εν λόγω διαιτητής σφύριζε χωρίς να κάνει λάθη, παρότι το συγκεκριμένο παιχνίδι τα είχε κάνει… μαντάρα. Ο Αλέξης Κούγιας στάθηκε επίσης στις διώξεις που του έχουν ασκηθεί, αλλά και τα χρηματικά πρόστιμα που έχει τιμωρηθεί, τα οποία αγγίζουν τα 700.000 ευρώ. Επίσης, κατήγγειλε ξανά πως τα πιο σοβαρά διαιτητικά προβλήματα είναι στις πιο κάτω κατηγορίες και έχουν να κάνουν με Έλληνες ρέφερι και θύμισε και το ζήτημα του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας της FIFA, Πετρ Φούσεκ, απάντησε στον Κούγια, τονίζοντας ότι «θα πρέπει να κάνουμε μία συνάντηση. Όλα αυτά που λέτε είναι σαν… μαφία. Δεν μας τα έχουν πει ποτέ αυτά». Ο Κούγιας από την πλευρά του τόνισε ότι: «είναι αδιανόητο να λέτε πως τα ακούτε πρώτη φορά. Είστε εδώ σχεδόν δύο χρόνια. Το ξαναλέω. Είστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί ή γίνει με την ομάδα μου. Προσωπικά ήλπιζα πως με την διοίκηση του Γραμμένου θα άλλαζαν τα πράγματα αλλά τα βλέπω ακριβώς ίδια ή ακόμα και χειρότερα».

Τέλος, οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA δεσμεύτηκαν στον Αλεξη Κούγια για μια προσωπική συνάντηση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ