ΑΕΚ: Δεν… ψήνεται ο Καρντόσο με Βράνιες

ΑΕΚ: Δεν… ψήνεται ο Καρντόσο με Βράνιες

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει... σταματήσει κάθε σκέψη επιστροφής του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ,

Πολλοί εντός ΑΕΚ επιχείρησαν να… επαναπροωθήσουν στον Μιγκέλ Καρντόσο την υπόθεση Βράνιες.

Ο Πορτογάλος προπονητής πάντως «έκοψε» εξ’ αρχής κάθε κουβέντα και τόνισε ότι ο Δικέφαλος με το νέο αγωνιστικό πλάνο δεν χρειάζεται τέτοιου είδους στόπερ. Ετσι, η λύση του Βράνιες «σταμάτησε» να ισχύει για την ΑΕΚ, με τον Καρντόσο να αναζητά κεντρικό αμυντικό με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και άλλη προσωπικότητα στα αποδυτήρια.

Πάντως, δεν αποκλείεται για τον Βράνιες να… ξημερώσει άλλη μέρα στην Αντερλεχτ. Όπως αναφέρουν οι Βέλγοι ο Βόσνιος προπονείται υπό τις οδηγίες του Βινσέν Κομπανί στην πρώτη ομάδα. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα από το Βέλγιο ανέφερε: « Η Άντερλεχτ συνέχισε σήμερα τις προπονήσεις εν τη απουσία αρκετών νεαρών διεθνών αλλά προς έκπληξη όλων ένας παίκτης επέστρεψε.

Ο Όγκνιεν Βράνιες προπονήθηκε ξανά με την πρώτη ομάδα. Ο αμυντικός έθεσε μόνος του ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός ομάδας την περσινή χρονιά με αρκετές ανόητες κόκκινες κάρτες αλλά και με την εξω-αγωνιστική του συμπεριφορά. Η προσωρινή επιστροφή του Βράνιες ήταν έκπληξη και για τον ίδιο τον παίκτη.

Η Άντερλεχτ ακόμα ελπίζει να τον πωλήσει, ωστόσο, ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Κομπανί. Ο Βράνιες έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022, αμείβεται αρκετά χρήματα, οπότε δεν… καίγεται να αποχωρήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ