Τα δεδομένα με Ομάρ στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα με Ομάρ στον Ολυμπιακό

Ο Ομάρ έχει μπει στο… μάτι ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως ο Μαρτίνς θέλει πολύ να τον έχει στη διάθεσή του για τον Ολυμπιακό που χτίζει ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ομάρ Ελαμντελαουί είχε μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Αυτό το γεγονός ανέβασε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με αποτέλεσμα ο παίκτης να ελκύει το ενδιαφέρων αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Όλα έδειχναν πως ο διεθνής Νορβηγός δεν είναι απίθανο να παραχωρηθεί αν έρθει η κατάλληλη πρόταση. Ωστόσο σύμφωνα με τη Sportday ο Μαρτίνς κάθε άλλο παρά θετικός είναι στο να δει τον Ομάρ να αποχωρεί.

Ο Πορτογάλος όπως έγραψε και ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, θεωρεί τον ποδοσφαιριστή του ιδανικό συμπλήρωμα του Σουντανί στη δεξιά πλευρά των ερυθρόλευκων και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως θα «σπάσει» το δίδυμο αυτό.

Εκτός των άλλων δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη στη θέση σε περίπτωση αποχώρησης του ποδοσφαιριστή που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγει εκ νέου στην αγορά για απόκτηση δεξιού μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ