Ο ιδανικός μπακ για το παιχνίδι του Σουντανί

Ο ιδανικός μπακ για το παιχνίδι του Σουντανί

Το πρότζεκτ της συνεργασίας Ομάρ – Σουντανί ενθουσιάζει τον Μαρτίνς. Τα χαρακτηριστικά του Νορβηγού που μπορούν να δώσουν έξτρα ώθηση στον Αλγερινό και τι θέλει να εκμεταλλευτεί ο προπονητής του Ολυμπιακού

Είναι γνωστή η φιλοσοφία του Μαρτίνς για τον ρόλο των ακραίων μπακ στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ζητά από τους αμυντικούς του να κάνουν αμέτρητα ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή.

Είναι κάτι που το είδαμε σε μεγάλο βαθμό πέρυσι και αναμένεται να το δούμε σε μια βελτιωμένη έκδοση και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος του προπονητή των ερυθρόλευκων κι εδώ έχει σημασία να σταθούμε στην μεταγραφή του Χιλάλ Σουντανί, σε συνδυασμό με την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας του λιμανιού.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι ο Σουντανί έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος γιατί θα συνεργαστεί μ’ έναν παίκτη που μπορεί να τον βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Αλγερινός εξτρέμ είναι αριστεροπόδαρος αλλά του αρέσει να παίζει από την δεξιά πλευρά κι αυτό σημαίνει πως θα «κουμπώσει» με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί από την δεξιά πλευρά των ερυθρόλευκων.

Ο Νορβηγός μπακ είναι παίκτης που έχει κάνει τα ανεβάσματα… ψωμοτύρι από την στιγμή που ανέλαβε ο Μαρτίνς και με βάση την εικόνα που έχουμε από το στυλ παιχνιδιού του Σουντανί, είναι σίγουρο πως ο Αλγερινός δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερο στήριγμα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει πολλά από την συνεργασία των δύο συγκεκριμένων παικτών και είναι προφανές πως ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην συνύπαρξη Ομάρ και Σουντανί στην δεξιά πλευρά της ομάδας του λιμανιού.

Εδώ μάλιστα υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο πάνω στο οποίο θέλει να δουλέψει πολύ ο προπονητής των ερυθρόλευκων στην διάρκεια της προετοιμασίας. Είναι προφανές ότι ο Σουντανί έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα κάτι που αποδεικνύεται από τις επιδόσεις στις προηγούμενες ομάδες του.

Ο Ομάρ από την άλλη είναι ακραίο μπακ που έχει την καλή τελική πάσα και ο Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του Νορβηγού στην καλή μεταβίβαση, για να σκοράρει ο Σουντανί.

Το πρότζεκτ λοιπόν της συνεργασίας του Αλγερινού με τον Νορβηγό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο Μαρτίνς στηρίζει πολλά και στους δύο. Είναι βέβαια δεδομένο πως για να φτάσουν οι δύο παίκτες στο επιθυμητό επίπεδο συνεργασίας θα χρειαστεί να περάσει ένα χρονικό διάστημα στην προετοιμασία για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και ο Αλγερινός.

Είναι όμως πολύ σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει πολλά στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού από το παιχνίδι του Ομάρ με τον Σουντανί και ο Μαρτίνς καλείται να δουλέψει πολύ στο συγκεκριμένο πλάνο για να κάνει την διαφορά ο Ολυμπιακός από τα άκρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ