Πρίλασνικ: «Μοιάζει με τον Κατεργιαννάκη ο Έμαν»

Πρίλασνικ: «Μοιάζει με τον Κατεργιαννάκη ο Έμαν»

O πρώην παίκτης του Άρη, Γκίλμπερτ Πρίλασνικ, μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων»

Στον Αυστριακό τερματοφύλακα,  Φαμπιάν Έμαν αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρώην παίκτης του Άρη, Γκίλμπερτ Πρίλασνικ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Για το τι θυμάται από τον Άρη και τι κάνει αυτή τη στιγμή στη ζωή του: «Δουλεύω εδώ και εννιά χρόνια στις μικρές ηλικίες της Στουρμ Γκρατς.

Θυμάμαι ότι στον Άρη είχαμε εξαιρετική σεζόν το 2001-2002, ήταν φανταστική χρονιά για εμένα, ειδικά στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος ήμασταν εξαιρετικοί, μετά υποχωρήσαμε λίγο».

Για τον Φαμπιάν Εμάν: «Ο Φάμπιαν ήταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Στουρμ Γκρατς όταν δουλέψαμε μαζί, στις ηλικίες κάτω των 13 ετών. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Κάπφενμπεργκ, στην δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας και νομίζω ότι πήρε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, γι ΄αυτό και ήταν μια πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο. Δεν ήθελε να είναι δεύτερος τερματοφύλακας στην Στουρμ Γκρατς, αν και οι πληροφορίες μου λένε ότι τα πήγε εξαιρετικά στην ομάδα.

Είναι πολύ ταλαντούχος τερματοφύλακας, έχει εντυπωσιακά σωματικά προσόντα, έχει πολύ δυνατό και καλό αριστερό πόδι και είναι μοντέρνος τερματοφύλακας, παίζει καλά και με την μπάλα κάτω στα πόδια.

Θα αγωνιστεί σε μια χώρα φανατική με το ποδόσφαιρο, σε μια διαφορετική ατμόσφαιρα από την Αυστρία τώρα. Μου θυμίζει τον Φάνη Κατεργιαννάκη.

Θα επικοινωνήσω μαζί του,  για να του πω να μάθει την ελληνική γλώσσα, θα του προτείνω πράγματα για την Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να του πω πως να προετοιμαστεί για την Ελλάδα, γιατί οι άνθρωποι αγαπούν το ποδόσφαιρο, τους ποδοσφαιριστές, είναι πολύ φανατικοί και θα πρέπει να είναι χαρούμενος που θα παίξει εκεί».

Για το αν έρθει να παρακολουθήσει παιχνίδι  του Άρη στο μέλλον: «Ξέρω ότι ο Άρης υποβιβάστηκε λίγα χρόνια αφότου έφυγα από την ομάδα, αλλά ξέρω επίσης, ότι τώρα είναι σε καλή κατάσταση και μακάρι ο Έμαν να ζήσει ωραία χρόνια στην ομάδα.

Ένας φίλος μου στη Στουρμ, ήθελε να έρθει να δει έναν αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ και εφόσον τώρα θα είναι και ο Έμαν στον Άρη, θα του πω να έρθει φέτος να δει από κοντά και να νιώσει την ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θα έρθω και εγώ μαζί του αν μπορέσω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ