Καραπαπάς: «Ευχαριστώ τον ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη»

Καραπαπάς: «Ευχαριστώ τον ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη»

Ο απερχόμενος διευθυντής επικοινωνίας και νυν Γ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Σήμερα το μεσημέρι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Καραπαπάς αναλαμβάνει καθήκοντα Γ’ αντιπροέδρου και επιχειρησιακού διευθυντή.

Λίγη ώρα μετά, οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν πως στην θέση του διευθυντή επικοινωνίας θα τον διαδεχθεί ο δημοσιογράφος Νίκος Γαβαλάς.

Ο Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, καθώς και την τιμή που του έκανε με την ανάθεση των νέων καθηκόντων, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στον διάδοχο του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και τις ευχές και συγγνώμη που δεν απαντώ προσωπικά αλλά είναι χιλιάδες. Ευχαριστώ τον ηγέτη του Συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη και ξέρω ότι όπως και εγώ θα σταθείτε όλοι δίπλα του με τις ασπίδες ψηλά!

Είναι τεράστια η τιμή να υπηρετήσω τον Σύλλογο από τη θέση του Αντιπροέδρου. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξέρω, είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι άλλοι, είναι μια οικογένεια.

Και η μεγαλύτερή μου χαρά είναι να είμαστε αγαπημένοι και δυνατοί. Έτσι, είμαστε και ΑΝΙΚΗΤΟΙ.

Ξέρετε ότι θα συνεχίσω να δίνω το 110% της δυναμής μου για την ιερή Ερυθρόλευκη και ριγωτή. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία (αν και είμαι σίγουρος πως θα την έχει, στο Νίκο Γαβαλά, που συνεχίζει την ιστορική πορεία του μέγιστου Νικήτα που είχα τη χαρά να με τιμά επίσης με τη φιλία του!

Ευχαριστώ απο καρδιάς και τους «απέναντι». Η κακία τους είναι για μένα παράσημο. Κι εδώ θα είμαστε για να συνεχίσουν να καλοπερνούν…

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, στον προπονητή και στους παίκτες μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ…

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ