«Δένει» τρεις, το προσπαθεί με Μπουζούκη-Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

«Δένει» τρεις, το προσπαθεί με Μπουζούκη-Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε προφορικά με τρεις ποδοσφαιριστές για ανανέωση του συμβολαίου τους. Ποια τα δεδομένα στις υποθέσεις των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη.

Παράλληλα με τα μεταγραφικά, στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» και τα θέματα των ανανεώσεων. Στο μέτωπο αυτό είχαμε θετικές εξελίξεις για το τριφύλλι σύμφωνα με την Πράσινη.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους Εμμανουηλίδη, Μαυρομάτη και Θεοχάρη, ωστόσο παραμένουν ανοικτές οι δύο σημαντικότερες εκκρεμότητες στο πράσινο στρατόπεδο.

Οι Δημήτρης Μπουζούκης και Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν έχουν ακόμα συμφωνήσει με την ομάδα. Η περίπτωση του πρώτου φαίνεται πιο εύκολη καθώς αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ ετησίως και υπάρχει η πεποίθηση ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν και ο 20χρονος χαφ θα παραμείνει στο ρόστερ μέχρι το 2022.

Από την άλλη η περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη παραμένει πιο περίπλοκη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σκέφτεται έντονα την προοπτική του εξωτερικού, ακόμα και από φέτος το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ανέβει κατά πολύ οικονομικά για να τον δελεάσει και να βάλει την υπογραφή του και αυτός σε νέο τριετές συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ