Σαντιάγκο Κάσερες, ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ!

Σαντιάγκο Κάσερες, ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Σαντιάγκο Κάσερες με την μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν.

Και το όνομα αυτού, Σαντίαγκο Κάσερες! Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου με την μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν και ολοκληρώνει με συνοπτικές διαδικασίες την δεύτερη φετινή του μεταγραφή.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το «10», ο Δικέφαλος του βορρά στόχευε στην απόκτηση ενός παίκτη για τον χώρο του κέντρου και τον βρήκε στο πρόσωπο του 22χρονου χαφ.

Ο Κάσερες αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και ανήκει  στην Βιγιαρεάλ από το καλοκαίρι του 2018, όταν και τον απέκτησε από την Βελέζ Σάρσφιλντ, βγάζοντας από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό με το οποίο κοστολογείται αυτή τη στιγμή ο παίκτης στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο».

Ο 22χρονος Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο με το «κίτρινο υποβρύχιο» μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και προέρχεται από μία αρκετά «γεμάτη» σεζόν, όπου μέτρησε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 23 στο ισπανικό πρωτάθλημα, 9 στο Europa League και 2 στο Copa del Rey.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ