Ολυμπιακός: Εφτασαν 16.500 τα διαρκείας!

Ολυμπιακός: Εφτασαν 16.500 τα διαρκείας!

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των «ερυθρόλευκων» διαρκείας, με 16.500 οπαδούς να έχουν ήδη κλείσει θέση στο Γ. Καραϊσκάκης για τη νέα σεζόν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέκεται έμπρακτα δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, αγοράζοντας καθημερινά εκατοντάδες διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Όπως μάλιστα ενημέρωσε σχετικά η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, 16.500 οπαδοί έχουν ήδη αγοράσει κάρτες και έχουν πλέον εξασφαλισμένη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την επόμενη χρονιά!

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί για μια ακόμα φορά δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα, αλλά και τη στήριξή τους σε διοίκηση, Πέδρο Μαρτίνς και παίκτες. Ο Ολυμπιακός, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τη διάθεση των διαρκείας, είναι ενωμένος σαν μια γροθιά και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η… δίψα που υπάρχει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πολύ μεγάλη και αυτό φάνηκε τόσο από τα χιλιάδες εισιτήρια που κόπηκαν στα τελευταία παιχνίδια της περσινής σεζόν όσο και από τα χιλιάδες διαρκείας που έχουν ήδη διατεθεί για την επόμενη χρονιά.

Αλλωστε, ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και σε κάθε αγώνα στέκεται δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα του, προσπαθώντας να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» παίκτες να φτάσουν σε μεγάλες νίκες, διακρίσεις και τίτλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ