Νέος μνηστήρας για τον Μπογέ

Νέος μνηστήρας για τον Μπογέ

Ο 23χρονος άσος δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ο ιταλικός Τύπους κάνει λόγο για τριπλό ενδιαφέρον

Ο 23χρονος επιθετικός, Λούκας Μπογέ, δεν γνωρίζει με ασφάλεια που θα τον βρει η επόμενη αγωνιστική σεζόν. O Αργεντινός που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ένωση από την Τορίνο, είναι αβέβαιος για το «αύριο».

Ο Βάλτερ Ματσάρι δεν φαίνεται να τον έχει στα πλάνα του για τη νέα χρονιά αλλά εκτός από τις Εστουδιάντες, Σασουόλο που είχαν ακουστεί ως επίδοξοι μνηστήρες το προηγούμενο διάστημα, ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και από την Βερόνα.

Συγκεκριμένα ο Λούκας Μπογέ είναι ένα από τα ονόματα που έθεσε ως εναλλακτικές ο Γκαμπριέλ Μιλίτο της Εστουδιάντες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο και τις τελευταίες ημέρες αυτή η προοπτική αρχίζει να κερδίζει έδαφος.

Στο κάδρο υπάρχει και η ΑΕΚ και η πιθανότητα να ενεργοποιήσει την ρήτρα των 6.000.000 ευρώ, χρήματα που είναι πολύ δύσκολο να καταβάλουν οι Κιτρινόμαυροι.

Από την Ιταλία όμως επισημαίνεται ότι πέρα από τη Σασουόλο και την Εστουδιάντες ενδιαφέρον για την περίπτωσή του δείχνει και η Βερόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ