ΑΕΛ: «Δεν θα γίνει η μεταγραφή του Σαλομάο, διαψεύδουμε για Βαλέντε»

ΑΕΛ: «Δεν θα γίνει η μεταγραφή του Σαλομάο, διαψεύδουμε για Βαλέντε»

Η θεσσαλική ομάδα ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ναυάγησε η μεταγραφή του Σαλομάο και διέψευσε τα περί ενδιαφέροντος για τον Ρικάρντο Βαλέντε.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Ντιόγκο Σαλομάο εξέδωσε η ΑΕΛ, ενώ παράλληλα διέψευσε τα περί ενδιαφέροντος για τον Ρικάρντο Βαλέντε.

Η θεσσαλική ομάδα αναφέρει ότι είχε δώσει στον Ντιόγκο Σαλομάο όλα τα χρήματα που όσα ζητούσε, αλλά και διετές συμβόλαιο που επιθυμούσε, ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν απάντησε μέχρι τις 18:00 ως όφειλε, αλλά αντ’ αυτού ζήτησε νέα προθεσμία.

Οσον αφορά στην περίπτωση του Ρικάρντο Βαλέντε, η ΑΕΛ τονίζει ότι ο παίκτης ναι μεν προτάθηκε, αλλά απερρίφθη αμέσως, αφού σε σύνολο 34 αγώνων της Μαρίτιμο αγωνίσθηκε μόνο 420 λεπτά και από τον Ιανουάριο προπονείτο με την ομάδα νέων.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Diogo Salomao, αφού ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής παρά του ότι του είχε δοθεί προθεσμία να απαντήσει μέχρι σήμερα στις 18:00 με τον μάνατζερ του Κώστα Ταουσάνη, ζήτησε νέα προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 27/6/2019.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε προσφέρει στον ποδοσφαιριστή όλα τα χρήματα τα οποία ζήτησε για συμβόλαιο δύο ετών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ήταν δυνατόν να περιμένει την απόφαση του ποδοσφαιριστή μέχρι αυτή την ημερομηνία, διότι την 1η Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία της νέας σεζόν και σε περίπτωση αρνητικής απαντήσεως δεν θα είχε τον χρόνο να καλύψει το κενό του ρόστερ με έναν αριστεροπόδαρο, εάν είναι δυνατόν winger, ο οποίος να μπορεί να αγωνισθεί και από τις δύο πλευρές.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει το δημοσιευθέν δήθεν ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Ricardo Valente.

O Πορτογάλος ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ προ μηνός, αλλά απερρίφθη αμέσως, αφού σε σύνολο 34 αγώνων της Μaritimo αγωνίσθηκε μόνο 420 λεπτά και από τον Ιανουάριο προπονείτο με την ομάδα νέων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αυτή την στιγμή έχει ένα πλήρες ρόστερ και αναζητεί την υπέρβαση με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα την ανεβάσει επίπεδο στην επίθεση ώστε να πραγματοποιήσει τους στόχους της σεζόν.

3. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει και είναι βέβαιο ότι κάποιος από τους νεαρούς Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές της θα κάνει το μεγάλο άλμα και θα καθιερωθεί ως βασικός στο ρόστερ της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ