Προς ανανέωση και παραμονή ο Μπουζούκης στον Παναθηναϊκό

Προς ανανέωση και παραμονή ο Μπουζούκης στον Παναθηναϊκό

Παρά την καθυστέρηση, φαίνεται πως θα τελειώσει θετικά το σίριαλ Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό να είναι μια ανάσα πριν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Παναθηναϊκός και Μπουζούκης βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε φάση διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο. Το αρχικό χάσμα στα «θέλω» του νεαρού χαφ και σε αυτά που έδινε το τριφύλλι, φάνηκε προς στιγμή να χαλάει το deal.

Σύμφωνα όμως με τη Sportday το κλίμα έχει αλλάξει άρδην μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Παναθηναϊκός έκανε νέα πρόταση πιο κοντά στις απαιτήσεις του 20χρονου μέσου και κάπως έτσι ο Μπουζούκης φαίνεται έτοιμος να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με βελτιωμένες απολαβές.

Το deal αναμένεται να οριστικοποιηθεί στην επόμενη συνάντηση των πράσινων με την πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί η τριετής επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2022, με τον Μπουζούκη να μένει στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και να προσπαθεί μέσω αυτής να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ