Ένα νέο «σενάριο» μεταγραφικού περιεχομένου είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς η βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νιγηριανού στόπερ της Πάκος Φερέιρα, Ζούνιορ Πάιους.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του 23χρονου Αφρικανού αμυντικού έχει δείξει και η Αντβέρπ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού μπακ μετά την αποχώρηση του Γέλε Βαν Νταμ.
«Η Αντβέρπ έχει ξεχωρίσει τον νεαρό αμυντικό της Πάκος, Ζούνιορ Πάιους για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι 23 χρονών και η βελγική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.
Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Πάιους είναι και ο Ολυμπιακός» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας. Η Πάκος πήρε το πρωτάθλημα στην δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας και ανέβηκε στην πρώτη και ο παίκτης είναι ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του με την πορτογαλική ομάδα λήγει τέλος Ιουνίου.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Μάνατζερ Ραφίνια για Σάλκε: «Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»
Ο ατζέντης του Ραφίνια, Ρικάρντο Σιντ σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στα σενάρια για Σάλκε τονίζοντας πως δεν έχει να σχολιάσει κάτι, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
Οι κιτρινόμαυροι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθούν στην δεύτερη θέση, η επίτευξη όμως των στόχων τους για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο εξακολουθεί να εξαρτάται από τους ίδιους.
Ο απαιτητικός Γενάρης υποτίθεται πως θα... φούντωνε την κουβέντα για το πρωτάθλημα. Η κουβέντα αναμένεται να φουντώσει. Αλλά θα αφορά τη δεύτερη θέση και τη... μάχη γι' αυτή. Δείτε το πρόγραμμα των πέντε πρώτων έως το τέλος του πρώτου μήνα του 2021.
Το μεγάλο ξεπούλημα του Ιβάν: «Ξήλωσε» τον ΠΑΟΚ του νταμπλ
Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι η τελευταία (χρονικά) πώληση του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να διαλύει ουσιαστικά μέσα σε 1,5 χρόνο την ομάδα που κατέκτησε το μοναδικό νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο αποφάσισε να τιμωρήσει με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για τρεις αγωνιστικές τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, όσο και εκείνον της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.
«Βόμβα» από την «Bild»: «Επαφή Σάλκε με Ραφίνια – Θέλει να γυρίσει ο παίκτης»
Η γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει επαφές του Ραφίνια με τη Σάλκε για να επιστρέψει στη γερμανική ομάδα, αλλά και όρο στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακο!