«Ολυμπιακός και Αντβέρπ θέλουν τον Πάιους»

«Ολυμπιακός και Αντβέρπ θέλουν τον Πάιους»

Δημοσιεύματα στο Βέλγιο αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο» τον νεαρό Νιγηριανό στόπερ της Πάκος, Ζούνιορ Πάιους

Ένα νέο «σενάριο» μεταγραφικού περιεχομένου είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς η βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νιγηριανού στόπερ της Πάκος Φερέιρα, Ζούνιορ Πάιους.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του 23χρονου Αφρικανού αμυντικού έχει δείξει και η Αντβέρπ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού μπακ μετά την αποχώρηση του Γέλε Βαν Νταμ.

«Η Αντβέρπ έχει ξεχωρίσει τον νεαρό αμυντικό της Πάκος, Ζούνιορ Πάιους για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι 23 χρονών και η βελγική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Πάιους είναι και ο Ολυμπιακός» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας. Η Πάκος πήρε το πρωτάθλημα στην δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας και ανέβηκε στην πρώτη και ο παίκτης είναι ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του με την πορτογαλική ομάδα λήγει τέλος Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ