«Νιώθω ότι έχω να δώσω πράγματα στον ΠΑΟΚ» (vid)

«Νιώθω ότι έχω να δώσω πράγματα στον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Λάζαρος Λάμπρου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στον Δικέφαλο.

Μετά από 2,5 χρόνια δανεισμών σε Πανιώνιο (1,5 χρόνο) και Φορτούνα Σιτάρτ (πέρυσι), ο Λάζαρος Λάμπρου επιστρέφει στον ΠΑΟΚ για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Σε πρώτη φάση κέρδισε ένα νέο συμβόλαιο έως το 2023.

Μετά και την τελευταία του περιπλάνηση στην Ολλανδία ο νεαρός Έλληνας επιθετικός θέλει να κερδίσει την καθιέρωση στον Δικέφαλο και μίλησε στο PAOK TV για τους στόχους του.

Για τα αν είναι αρνητικός ή θετικός για τις περιπτώσεις δανεισμών των ποδοσφαιριστών είπε: «Γενικά είμαι υπέρ του δανεισμού. Ίσα ίσα μπορεί να σου βγει θετικό, όπως έγινε και σε μένα. Εάν είναι να πας κάπου και να γυρίσει πιο έτοιμος στην ομάδα σου είναι μία πολύ καλή λύση.

Από την άλλη εάν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην ομάδα και να δώσεις πράγματα είναι καλό να μείνεις και να παλέψεις».

Είναι έτοιμος για την επιστροφή του; «Έτοιμος νιώθω από πέρυσι. Μου έκανε καλό αυτός ο χρόνος στο εξωτερικό και οι εμπειρίες που πήρα ήταν σημαντικές. Φέτος νιώθω ότι έχω να δώσω πράγματα».

Πόσο έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο; «Έχω αλλάξει πολύ και έχω βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια. Έχω ωριμάσει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και έχω πάρει και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει ένας επιθετικός».

Ποιο είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα, το ελληνικό ή το ολλανδικό: «Το κάθε πρωτάθλημα έχει την δυσκολία του. Στην Ελλάδα μπορεί οι άμυνες να είναι πιο κλειστές, αλλά στην Ολλανδία υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν την προοπτική να γίνουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Έτσι οι ομάδες των χαμηλών θέσεων μπορεί να μην έχουν την ελληνική φιλοσοφία, αλλά έχουν περισσότερους παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου».

Πώς είδε τον ΠΑΟΚ την περασμένη χρονιά που κατέκτησε τα πάντα: «Έβλεπα μία πολύ ισχυρή ομάδα που σε κάθε αγώνα από την προετοιμασία και σε κάθε ελληνικό γήπεδο ήθελε να κερδίσει.

Έτσι πήρε δίκαια το νταμπλ στην Ελλάδα. Πλέον ο στόχος είναι η κατάκτηση και πάλι του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά και μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη».

Από αυτά που ξέρει για τον Λουτσέσκου, πώς βλέπει την είσοδό του και πάλι στην ομάδα: «Προσωπικά θα ακούω τι θα μου πει και θα προσπαθήσω να προσαρμοστών όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Έχω μία βάση από αυτά που θέλει ο προπονητής από την περσινή προετοιμασία και θα βάλω και τα στοιχεία που πρέπει ώστε το αποτέλεσμα να είναι πολύ καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ