Απίθανο σενάριο: «Ο Ολυμπιακός δίνει 15 εκατ. ευρώ για τον Μάτιτς!»

Απίθανο σενάριο: «Ο Ολυμπιακός δίνει 15 εκατ. ευρώ για τον Μάτιτς!»

Το… τερμάτισαν οι Βόσνιοι, οι οποίοι παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό να δίνει 15. εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Σέρβου μέσου.

Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και όπως είναι λογικό καθημερινά ακούγονται και γράφονται πολλά ονόματα για τις ελληνικές ομάδες.

Πολλά τα σενάρια που αναπαράγονται καθημερινά στις ιστοσελίδες του εξωτερικού έχουν βάση, υπάρχουν όμως και άλλα που είναι εκτός πραγματικότητας. Όπως αυτό που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στη Βοσνία και εμφανίζει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νεμάνια Μάτιτς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον Σέρβο μέσο, αλλά έχουν καταθέσει πρόταση στη βρετανική ομάδα ύψους 15 εκατ. ευρώ! Όλα αυτά την ώρα που στην Γερμανία γράφουν ότι η Μπάγερν επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του και προσφέρει στη Γιουνάιτεντ 20 εκατ. ευρώ για τον διεθνή χαφ.

Ο Μάτιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ πέρσι ήταν από τα βασικά στελέχη των Κόκκινων Διαβόλων, πραγματοποιώντας συνολικά 38 συμμετοχές και «γράφοντας» 3.337 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ