ΠΑΟΚ : Ευκαιρία σε Μπίσεσβαρ, επιστροφή για Τσίμιροτ

ΠΑΟΚ : Ευκαιρία σε Μπίσεσβαρ, επιστροφή για Τσίμιροτ

Το προτελευταίο παιχνίδι του Δικεφάλου για το 2017, είναι στα Χανιά, απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, Πλατανιά, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του για αυτή την αναμέτρηση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ζητάει σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό στον αγώνα για να έρθει το 3×3 και να παραμείνει η ομάδα σε νικηφόρο ρυθμό.

Τα προβλήματα είναι δεδομένα για τον Λουτσέσκου, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μακ και Πρίγιοβιτς, όπως και ο τραυματίας Βιεϊρίνια, ενώ είναι γνωστό πως δεν υπολογίζονται οι Ζαμπράνο και Λέοβατς.

Όσον αφορά τα πλάνα του 48χρονου κόουτς για την ενδεκάδα, τα «κουκιά» είναι μετρημένα και δεν υπάρχει δυνατότητα… ελιγμών. Ο Πασχαλάκης θα μείνει κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα να μένει ίδια όπως και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (Λέο Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα και Κρέσπο). Στην μεσαία γραμμή, ο Τσίμιροτ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα αντί του Κάνιας, με τον Μαουρίσιο να διατηρεί την θέση του στον άξονα.

Η απουσία του Μακ για την θέση του αριστερού εξτρέμ, δημιουργεί νέα δεδομένα με τον Λουτσέσκου να σκέφτεται την «μετάθεση» του Λημνιού στο αριστερό άκρο και την συμμετοχή του Κάμπος στα δεξιά, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Μπίσεσβαρ να επιστρέφει στα αριστερά, με τον Κάμπος στον πάγκο και τον Λημνιό ως δεξί χαφ. Για πρώτη φορά στην αποστολή σε αγώνα πρωταθλήματος μπήκε και ο Κώστας Δημητρίου, που συμμετείχε κανονικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ