Το μήνυμα του Κουλούρη στον Χαρίση (pic)

Το μήνυμα του Κουλούρη στον Χαρίση (pic)

Ο διεθνής στράικερ, που πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του Ατρομήτου, σχολίασε τη μεταγραφή του Χαρίση στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Με τη φανέλα του Ατρομήτου θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Χάρης Χαρίσης, με την ομάδα του Περιστερίου την Κυριακή να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του 24χρονου μέσου.

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της μεταγραφής του στον σύλλογο των Δυτικών Προαστίων, ο Χαρίσης έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία τόνισε ότι είναι χαρούμενος και περήφανος που θα αγωνίζεται στον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία του με τα χρώματα του Ατρομήτου και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο».

Την ανάρτηση του Χαρίση σχολίασε και ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος πέρσι έκανε φανταστική χρονιά με τον Ατρόμητο και την εξαργύρωσε με τη μεταγραφή του στην γαλλική Τουλούζ. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, έγραψε: «Είμαι σίγουρος για την επιτυχία σου δυναμίτη! Θα σε προσέξουν εκεί πολύ αδερφέ μου μην φοβάσαι».

Δείτε την ανάρτηση του Χαρίση και την απάντηση του Κουλούρη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Really happy and proud to be here @atromitosathinonfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charis Charisis (@charis_charisis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ