Γι’ αυτό χάλασε του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Γι’ αυτό χάλασε του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Ένας όρος που αφορούσε στα μελλοντικά δικαιώματα του Ρούμπεν Σεμέδο «έβαλε» φρένο στην μεταγραφή του Πορτογάλου αμυντικού στον Ολυμπιακό.

 

Η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο φαινόταν κλεισμένη στον Ολυμπιακό ωστόσο τελικά δεν προχώρησε καθώς δεν επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο λόγος του «ναυαγίου» ήταν ότι η Βιγιαρεάλ επιχείρησε να βάλει έναν όρο για τα μελλοντικά δικαιώματα του παίκτη που δεν έγινε αποδεκτός από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Δεν αποκλείεται πάντως αυτό να ήταν μια κίνηση τακτικής από τον Ολυμπιακό για να πιέσει τα πράγματα όμως αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν προχωρά με τους Πειραιώτες να στρέφουν σε άλλους παίκτες την προσοχή τους.

Σύμφωνα με την «AS» ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ταξιδέψει στη χώρα μας ο Σεμέδο, «ξαφνικά από το Σάββατο το βράδυ η μεταγραφή άρχισε να γίνεται πολύ δύσκολη, με τον μάνατζερ του παίκτη να ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να φύγει ο πελάτης του για την Αθήνα, αφού δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων».

Συνεχίζοντας σημειώνει πως: «Ο Σεμέδο έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ που θέλει να τον δώσει κάπου ως δανεικό ή ιδανικά να τον πουλήσει. Ακούγονταν περί επιστροφής του στην Πορτογαλία, αλλά η ρήτρα αντιπαλότητας που έχει βάλει η Σπόρτινγκ στην πώλησή του στη Βιγιαρεάλ, δεν αφήνει περιθώρια στις πορτογαλικές ομάδες να τον αποκτήσουν».

Τέλος αναφέρεται ότι: «Η λύση της Ελλάδας φάνταζε ιδανική για τον Σεμέδο και τη Βιγιαρεάλ. Χρειάζεται, όπως κι αν έχει να περιμένουμε, αν το φρενάρισμα της μεταγραφής από πλευράς Ολυμπιακού είναι ένα μέτρο πίεσης, κάτι που συνηθίζεται ή αν έχει χαλάσει οριστικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ