Επίσημο: Υπέγραψε ο Φορτούνης το μυθικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Επίσημο: Υπέγραψε ο Φορτούνης το μυθικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Απόλυτη δικαίωση του «10» καθώς ο Κώστας Φορτούνης έβαλε την υπογραφή του σε νέο μυθικό συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την σούπερ πρόταση και ο κάπτεν υπέγραψε σήμερα το πρωί, λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Πολωνία

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης υπέγραψε σήμερα το πρωί το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2023. Οι ερυθρόλευκοι επέκτειναν την συνεργασία τους με τον διεθνή μέσο και σήμερα το πρωί, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, ο Φορτούνης έβαλε την υπογραφή του σ’ ένα μυθικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

To10.gr είχε αποκαλύψει με αναλυτικό ρεπορτάζ όλες τις εξελίξεις στο θέμα του νέου συμβολαίου του Φορτούνη και φυσικά την συνάντηση που είχε ο ηγέτης του Ολυμπιακο, Βαγγέλης Μαρινάκης με τον αρχηγό των ερυθρόλευκων.

Κι από την στιγμή που έγινε αυτή η συνάντηση η συμφωνία ήταν θέμα λίγων λεπτών. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του λιμανιού, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μια εντυπωσιακή πρόταση στον Φορτούνη και ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε αμέσως το «ναι», δείχνοντας και την δική του επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Φορτούνης γίνεται ο πιο καλά αμειβόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα καθώς η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακή. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν με την πρόταση που έκαναν πόσο πολύ ήθελαν την παραμονή του παίκτη και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά η επέκταση της συνεργασίας με τον Φορτούνη.

Είναι πολύ σημαντικό νέο για τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμούσε διακαώς την επέκταση της συνεργασίας με τον Φορτούνη, γνωρίζοντας καλά αυτά που μπορεί να προσφέρει ο διεθνής άσος.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια πρόταση για να κρατήσει τον αρχηγό του στο μεγάλο λιμάνι, έχοντας προηγουμένως απαντήσει αρνητικά σε μεγάλες προσφορές ξένων ομάδων για την παραχώρηση του παίκτη. Πιο χαρακτηριστική απ’ όλες, η πρόταση της Γουέστ Χαμ που έφτασε αρχικά τα 11 εκατ. κι εν συνεχεία τα 14 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός και Φορτούνης συνεχίζουν μαζί και ο διεθνής μέσος παραμένει ο ηγέτης του Ολυμπιακού, έχοντας υπογράψει ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού στο twitter:

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1143070508117823490

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ