Φορτούνης: «Κομβική η στάση του Μαρινάκη, συμφωνήσαμε σε δέκα λεπτά»

Φορτούνης: «Κομβική η στάση του Μαρινάκη, συμφωνήσαμε σε δέκα λεπτά»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Πολωνία, για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ήταν υπόθεση δέκα λεπτών στην συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Κώστας Φορτούνης θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά καθώς το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» ως το 2023.

Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Γκντανσκ (σ.σ στην 13:30 είναι προγραμματισμένη) όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς ο Φορτούνης στάθηκε στην κοινή επιθυμία όλωνβ των πλευρών αλλά και στην καθοριστική συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ήταν υπόθεση δέκα λεπτών» όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο 26χρονος άσος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φορτούνης:

Για την ανανέωση του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό που ήθελα. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια άλλα η επιθυμία που είχα από την αρχή για να μείνω και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό.»

Για τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην παραμονή του: «Με όλους έχω πάρα πολύ καλή σχέση άλλα αυτό που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η στάση του Μαρινάκη και το ραντεβού που είχαμε πριν λίγες μέρες. Μέσα σε δέκα λεπτά συμφωνήσαμε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις.»

Για την προετοιμασία: «Πλέον όλοι θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή, να πάρουμε τίτλους και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Champions League.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ