«Ο ΠΑΟΚ δίνει 5 εκατ. ευρώ για τον Αουγκούστο» (vid)

«Ο ΠΑΟΚ δίνει 5 εκατ. ευρώ για τον Αουγκούστο» (vid)

O ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου μέσου Ντάγκλας Αουγκούστο, με τους Βραζιλιάνους μάλιστα να αποκαλύπτουν πρόταση του Δικεφάλου στην Κορίνθιανς ύψους 5 εκατ. ευρώ!

Πρόταση στην Κορίνθιανς για την απόκτηση του 22χρονου μέσου, Ντάγκλας Αουγκούστο φέρεται να έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε αναφέρει ότι ο Ντάγκλας Αουγκούστο Σοάρες Γκόμες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προσφέρει 5 εκατ. ευρώ στην Κορίνθιας για την απόκτηση του νεαρού άσου. Ο εν λόγω δημοσιογράφος μάλιστα αναφέρει και λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι η Κορίνθιας θα κρατήσει το 15% των δικαιωμάτων του 22χρονου ποδοσφαιριστή, για τον οποίο φέρεται επίσης να έχει δείξει ενδιαφέρον και η γαλλική Ναντ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ο Ντάγκλας, ο οποίος ήταν δανεικός στην Μπαΐα, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει γύρω στα πέντε εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, με την Κορίνθιανς (σ.σ. η ομάδα που ανήκει) να πουλά το 85% των δικαιωμάτων του και να κρατά ένα 15%. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ναντ».

To Who is Who

O Ντάγκλας ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Φλουμινένσε, στις οποίες εντάχθηκε το 2004 σε ηλικία εφτά ετών. Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2015 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Φλουμινένσε, όπου  κατέγραψε συνολικά 57 συμμετοχές τρία γκολ και δύο ασίστ προτού μεταπηδήσει στην Κορίνθιανς κάνοντας 17 συμμετοχές και ένα γκολ.  Τη φετινή χρονιά στην Μπαία, όπου αγωνίζεται ως δανεικός κατέγραψε εννιά συμμετοχές.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ