Σουντανί: «Να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή και στους ομίλους του Champions League»

Σουντανί: «Να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή και στους ομίλους του Champions League»

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και έθεσε τους στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ετοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στους ομίλους του Champions League, δήλωσε ο Χιλάλ Σουντανί.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κροατικό Μέσο, μίλησε για την ευκαιρία που του δίνει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει έρθει ως δανεικός από την Νότιγχαμ, αλλά με κανονική μεταγραφή, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Παράλληλα, τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Πέδρο Μαρτίνς από την κοινή τους θητεία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά και από τους αγώνες της Ντιναμό με την Γκιμαράες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ: «Στη ζωή δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις, δεν μπορείς να επηρεάσεις όλα τα πράγματα. Ξεκίνησα εξαιρετικά, έπαιξα οκτώ ματς, έβαλα δύο γκολ, οι οπαδοί με θαύμαζαν, αλλά έχασα έξι μήνες. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να παίξω στην Αγγλία, αλλά η πρόταση του Ολυμπιακού μου φάνηκε πολύ ελκυστική και την αποδέχτηκα».

Για το γεγονός ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με τον Ολυμπιακό: «Είναι αλήθεια, αλλά δεν τους άφησε όλους να πάνε στη Νότιγχαμ. Απλά ένιωσα ότι η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετική και αποδέχτηκα την πρόταση.

Δεν είναι δανεισμός ή κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός με αγόρασε και υπέγραψα για δύο χρόνια. Ανήκω πλέον στον Ολυμπιακό. Θέλω επίσης να πω και κάτι άλλο. Οι οπαδοί της Νότιγχαμ μου στέλνουν πολλά μηνύματα και μου εύχονται καλή τύχη στο νέο μου περιβάλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος, παρότι βρέθηκα για λίγο καιρό στο Νότιγχαμ».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και στο παρελθόν:  «Με ήθελε και πριν από τρία χρόνια. Πήγα και μίλησα με τον Ζντράβκο Μάμιτς για μια πιθανή αποχώρησή μου. Όμως η Ντινάμο Ζάγκρεμπ μπήκε στο Champions League και συμφώνησα να μείνω. Τώρα όμως που ήρθε νέα πρόταση, δεν το σκέφτηκα πολύ».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα: «Σε κάθε βήμα βλέπεις πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν πολλοί οπαδοί που είναι παθιασμένοι.

Το κατάλαβα από τις πρώτες μέρες κιόλας. Οι Έλληνες μοιάζουν με τους Άραβες, αλλά και με τους Κροάτες. Βασικά είναι ο χαρακτήρας ο μεσογειακός χαρακτήρας, που τους κάνει να είναι ανοιχτοί και ζεστοί. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να αφήσω πίσω μου το πρόβλημα στο γόνατο και να παίξω σε υψηλό επίπεδο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα εδώ και δύο χρόνια: «Ναι είναι ένας βασικός στόχος η επιστροφή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο πρώτος μας στόχος. Η ομάδα είναι πολύ μεγάλη για να αποτυγχάνει. Γι αυτό ήρθα εδώ, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή και να επιστρέψει στο Champions League».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Όταν έπαιζα στην ομάδα της Γκιμαράες ήταν προπονητής στην Μαριτίμο. Έχουμε γνωριστεί. Τον ξέρω ως άνθρωπο και προπονητή και είχαμε βρεθεί και στα ματς της Ντινάμο με τη Γκιμαράες. Μιλάμε και οι δύο πορτογαλικά και θα είναι σημαντικό για εμένα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ