Πανιώνιος : Οι τρεις ποδοσφαιριστές που τσεκάρει ο Μιχάλης Γρηγορίου

Πανιώνιος : Οι τρεις ποδοσφαιριστές που τσεκάρει ο Μιχάλης Γρηγορίου

Τρεις ποδοσφαιριστές περνούν από το κόσκινο του Μιχάλη Γρηγορίου, με τον Ελληνα τεχνικό να τους δοκιμάζει, προκειμένου να διαπιστώσει αν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του.

Προσιτούς οικονομικά, αλλά ικανούς ποδοσφαιριστές που να μπορέσουν να τον βοηθήσουν ουσιαστικά, αναζητά ο Πανιώνιος ενόψει του Ιανουαρίου. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στρέψει την προσοχή του σε τρεις νεαρούς οι οποίοι θεωρούνται ταλαντούχο και θα δοκιμαστούν από τους κυανέρυθρους.

Προς το παρόν πάντως τα ονόματά τους δεν έχουν γνωστοποιηθεί, όπως όμως αναφέρει η Nova, πρόκειται για έναν Ελληνορουμάνο τερματοφύλακα (δεν έπεισε και αποχώρησε), έναν Ελληνοαυστραλό επιτελικό μέσο,, αλλά και έναν Αφρικανό στόπερ.

Ο δεύτερος προορίζεται ως αντι-Μασούντ και μαζί με τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό θα περάσουν από «κόσκινο» προκειμένου να φανεί αν μπορούν να βοηθήσουν τον Πανιώνιο. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα φανεί τις επόμενες μέρες και για το οποίο θα αποφασίσει ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Θυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών στις προπονήσεις του Πανιωνίου συμμετείχε για να δοκιαστεί ο Περντεντάι, ο οποίος όμως δεν ικανοποίησε και κι έτσι αποχώρησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ