«Κοιτάζει Σάκχοφ η Λέτσε»

«Κοιτάζει Σάκχοφ η Λέτσε»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι άνθρωποι της Λέτσε καλοβλέπουν την περίπτωση του Ουκρανού μέσου, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Στο στόχαστρο της Λέτσε φέρεται να βρίσκεται ο Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα (1/7) αναμένεται να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του Ουκρανού μέσου με τον Δικέφαλο λήγει στις 30 Ιουνίου, ωστόσο, δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά του ΠΑΟΚ για να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται η Λέτσε. Η ιταλική ομάδα, η οποία επέστρεψε στα σαλόνια της Serie A μετά από 7 χρόνια, φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι οι επιτελείς του ιταλικού συλλόγου καλοβλέπουν τον έμπειρο μέσο, ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια.

Παράλληλα, στα δημοσιεύματά τους καταγράφουν τα πεπραγμένα του 28χρονου άσου, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 40 συμμετοχές, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ σε 2.500 λεπτά συμμετοχής. Την τριετία  που έμεινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε συνολικά σε 117 αγώνες, έχοντας απολογισμό 21 γκολ και 7 ασίστ.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στην Αρσεναλ Κιέβου, αλλά και στην Ντνίπρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ