ΑΕΚ: Δυσκολίες για Βέρντε λόγω Ρόμα

ΑΕΚ: Δυσκολίες για Βέρντε λόγω Ρόμα

Ο Ντανιέλ Βέρντε ενδιαφέρει την ΑΕΚ αλλά η στασιμότητα στην Ρόμα δυσκολεύει τους «κιτρινόμαυρους».

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Ζεράλδες, Βράνιες, Σιμάο, Παουλίνιο, Αθανασιάδη, Σαμπανάτζοβιτς, ενώ έχει συμφωνήσει και με τον Ντέλετιτς ο οποίος θα ανακοινωθεί όταν ελευθερωθεί τέλη Ιουνίου από την ΑΕΛ.

Ο προπονητής Μιγκέλ Καρντόσο και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος έχουν αποφασίσει να αποκτήσει η ΑΕΚ μέσα στις επόμενες ημέρες έναν ακραίο επιθετικό και για τις δύο πλευρές, για να δυναμώσει την Ενωση μεσοεπιθετικά.

Ενα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν από τον Μάιο και όλα δείχνουν ότι παρέμεινε στη λίστα της ΑΕΚ είναι αυτό του Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός ακραίος επιθετικός ανήκει στη Ρόμα μέχρι το 2020, αλλά η ομάδα του θέλει να τον δώσει.

Η ΑΕΚ έχει μιλήσει με τους Ρωμαίους, ωστόσο το γεγονός ότι υπήρχε για καιρό στασιμότητα ακόμη και στο ζήτημα του τεχνικού διευθυντή (ανακοινώθηκε το απόγευμα ο Τζιανλούκα Πετράκι της Ρόμα) είχε φέρει καθυστέρηση στις επαφές.

Η ΑΕΚ θα δει πως θα κυλήσει η υπόθεση, ενώ παράλληλα εξετάζει και ακόμη δύο παίκτες για την θέση του εξτρέμ. Εκεί ο Δικέφαλος διαθέτει αυτή την στιγμή τους Ζεράλδες, Αλμπάνη, Ντέλετιτς, Κλωναρίδη, ενώ μπορούν να αγωνιστούν υπό προϋποθέσεις και οι Μάνταλος, Λόπες.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο πάντως έχει ρίξει μεγάλο βάρος στις μεσοεπιθετικές θέσεις γύρω από τον σέντερ φορ (θα γίνει μεταγραφή τον Ιούλιο), καθώς στοχεύει σε μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας θέλοντας να κάνει η ΑΕΚ κουμάντο στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό θα δουλέψει από την Πέμπτη που ξεκινά η προετοιμασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ