ΠΑΟΚ: Τα γυρίζει ο Χάτζι για Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Τα γυρίζει ο Χάτζι για Σαββίδη

"Διαβεβαιώνω ότι έχω σεβασμό κι εκτίμηση για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη" τόνισε ο Χάτζι για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Ο Γκεόργκε Χάτζι πήγε να το παίξει μάγκας κάνοντας με δηλώσεις του μια απαράδεκτη επίθεση στον Ράζβαν Λουτσέσκου, μπλέκοντας στα λεγόμενά του και το όνομα του Ιβάν Σαββίδη και μιλώντας με υπερβολές για οπλοφόρους, πιστόλια κτλ

Όλα ξεκίνησαν από μια δήλωση με έντονη κριτική του τεχνικού του ΠΑΟΚ για τη φουρνιά της εθνικής Ρουμανίας Κ21.

Ο Χάτζι ξέφυγε σε αυτά που είπε, ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη αντέδρασαν για το ύφος του, που ξεπέρασε τα όρια και έφτασε στα χωράφια της συκοφαντικής δυσφήμισης και όταν ξεκίνησαν διαδικασίες για αγωγές ήρθε μια εντυπωσιακή κωλοτούμπα από τον Ρουμάνο!

Έτσι σήμερα (26/6), στην ιστοσελίδα της Βιτορούλ, φιλοξενείται η παρακάτω δήλωση του Γκεόργκε Χάτζι: «Ήθελα να απαντήσω μόνο στις δηλώσεις του προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, επειδή έχει διαχειριστεί μία ολόκληρη γενιά με εξαιρετική απόδοση, όχι μόνο 5-6 παίκτες.

Διαβεβαιώνω ότι έχω σεβασμό κι εκτίμηση για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ξέρω τι σημαίνει η οικονομική στήριξη ενός συλλόγου και του εύχομαι να έχει επιτυχία.

Με μεγάλο σεβασμό, Γκεόργκε Χάτζι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ