Παπαδόπουλος: «Στόχος το νταμπλ και οι όμιλοι του Champions League» (vid)

Παπαδόπουλος: «Στόχος το νταμπλ και οι όμιλοι του Champions League» (vid)

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε από την Πολωνία όπου προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν και έθεσε τους στόχους της ομάδας.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους στόχους των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν, αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Επίσης ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για τον ρόλο που έχει στην ομάδα της επόμενης χρονιάς και τις συζητήσεις του με τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στάθηκε και στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην προετοιμασίας της ομάδας και πραγματικά νιώθω πολύ όμορφα, γιατί το κλίμα είναι πολύ καλό και σε αυτό βοηθάει πολύ ότι υπάρχουν πολλοί καλοί χαρακτήρες.

Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι παρά πολλά για την ομάδα, οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Το γνωρίζουν όλοι αυτό, το έχουν καταλάβει όλα τα παιδιά, είναι συνειδητοποιημένοι και για αυτό είμαστε εδώ, για να προετοιμαστούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα.

Ο στόχος ο δικός μας καταρχήν είναι να περάσουμε στο Champions League και φυσικά να πάρουμε το πρωτάθλημα και αν είναι δυνατόν το νταμπλ. Φυσικά όλα αυτά πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν, αρκεί να είμαστε υγιείς και νομίζω ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλες αυτές τις διοργανώσεις.

Αυτό που έχω πει και με τον προπονητή και με τον πρόεδρο είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ αγωνιστικά αλλά και μέσα στα αποδυτήρια. Θα κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να βοηθήσω και τα παιδιά αλλά και τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ