Ελυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Νάτχο

Ελυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Νάτχο

Ολυμπιακός και Νάτχο προχώρησαν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Προς Τουρκία ο Ισραηλινός μέσος.

Παρελθόν αποτελεί ο Μπίμπαρς Νάτχο για τον Ολυμπιακό. Ο Ισραηλινός μέσος και οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν σε συμφωνία και το απόγευμα της Τετάρτης έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο που έδενε τον ποδοσφαιριστή στο Λιμάνι έως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Νάτχο δεν ήθελε να παραμείνει στον Πειραιά από τη στιγμή που δεν θα είχε τον ρόλο και τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς του είχε ξεκαθαρίσει πως το πλάνο του είχε άλλους ποδοσφαιριστές για την πρώτη γραμμή της ενδεκάδας. Και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Το μεσημέρι ο ατζέντης του Νάτχο βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ολοκλήρωσε το τυπικό σκέλος της λύσης του συμβολαίου του πελάτη του. Μια λύση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να βρίσκουν τη χρυσή τομή άμεσα και χωρίς προστριβές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νάτχο φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε συνολικά 34 παιχνίδια, με απολογισμό 1 γκολ και 5 ασίστ. Αδυνατώντας, ωστόσο, να βοηθήσει ουσιαστικά τους Ερυθρόλευκους στα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, όπως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Κλέινοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο αρχηγός της εθνικής Ισραήλ είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική Αλάνιασπορ, η οποία τον διεκδικεί εδώ και αρκετές εβδομάδες. Και όπως όλα δείχνουν θα τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ