«Ατρόμητος και ΟΦΗ μονομαχούν για τον Νέσεν»

«Ατρόμητος και ΟΦΗ μονομαχούν για τον Νέσεν»

Οι Ολλανδοί παρουσιάζουν τις δύο ελληνικές ομάδες να μονομαχούν για την απόκτηση του 28χρονου Βέλγου επιθετικού, που μένει ελεύθερος από την Βέστερλο.

Ελληνικό «εμφύλιο» για τα… μάτια του Γιανς Νέσεν αποκαλύπτει η ολλανδική ιστοσελίδα «voetbalkrant». Συγκεκριμένα, σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι για την περίπτωση του 28χρονου στράικερ ενδιαφέρεται τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο ΟΦΗ.

Μάλιστα, οι Ολλανδοί τονίζουν ότι οι συζητήσεις του Βέλγου στράικερ με την Λόκερεν έχουν «παγώσει» προσωρινά, λόγω του ενδιαφέροντος των δύο ελληνικών ομάδων.

«Είναι δεδομένο ότι η Λόκερεν έχει συζητήσει με τον Νέσενς. Ωστόσο δεν υπάρχει συμφωνία και ο λόγος είναι ότι εμφανίστηκαν δυο ομάδες από την Ελλάδα. Ο Ατρόμητος, που έχει ως προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου, γνωστό στο βελγικό ποδόσφαιρο, καθώς και ο ΟΦΗ έχουν κάνει τις προτάσεις τους στον παίκτη. Ο Ατρόμητος φαίνεται μάλιστα να αποτελεί την καλύτερη επιλογή, αφού τερμάτισε τέταρτος στο περσινό πρωτήθλημα και θα παίξει και στο Europa League», γράφει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Ο Γιανς Νέσεν την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Βέστερλο, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 31 αγώνες, έχοντας 8 γκολ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την Κυριακή (30/6) και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εκτός από την Βέστερλο, ο 28χρονος στράικερ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Μαλίν, Ζούλτε Βάρεγκεμ και Άντβερπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ