«Μάτος και Μαουρίσιο άνοιξαν την πόρτα του ΠΑΟΚ στους Βραζιλιάνους»

«Μάτος και Μαουρίσιο άνοιξαν την πόρτα του ΠΑΟΚ στους Βραζιλιάνους»

Ο Σίλβα Κλέιτον μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τους Βραζιλιάνους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο Σίλβα Κλέιτον έχει ζήσει πάνω 10 χρόνια στην Ελλάδα από το 2002 και μετά όταν πρωτοήρθε στη χώρα μας για τον Μεσσηνιακό. Η καριέρα του σε ελληνικές ομάδες συνεχίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (2004-06), Λάρισα (2006-08), Παναθηναϊκό (2008-12), Ξάνθη (2014-15) και Ηρακλή (2018-19) έχοντας μάθει καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Ο 36χρονος πλέον Βραζιλιάνος μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ.

Για τον Λέο Ζαμπά: «Είναι πολύ καλό παιδί, τον συμπαθώ αρκετά. Είναι συμπατριώτης μου, καλός χαρακτήρας, του εύχομαι τα καλύτερα και στη σεζόν και γενικά. Εύχομαι να μην έχει προβλήματα, να είναι καλά για να μπορεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά του».

Για τον Ντάγκλας Αουγκούστο: «Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όμως, δεν γνωρίζω τον παίκτη. Δεν ξέρω τις δυνατότητές του, δεν μπορώ να σχολιάσω, διότι δεν γνωρίζω».

Για το βιογραφικό του: «Στη Βραζιλία κάνουν καλή δουλειά στις ακαδημίες. Από 16-18 χρονών οι περισσότεροι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και να είναι έτοιμοι».

Για τη βραζιλιάνικη παροικία που δημιουργείται στον ΠΑΟΚ: «Έλειπαν τα τελευταία χρόνια οι Βραζιλιάνοι από την Ελλάδα. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν περισσότεροι. Μάτος και Μαουρίσιο έκαναν καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξουν ξανά οι πόρτες για τους Βραζιλιάνους».

Για το αν θεωρεί πως το ταμπεραμέντο των Βραζιλιάνων ταιριάζει με αυτό των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ο ένας πιο ήρεμος, ο άλλος πιο «τρελός». Ανάλογα τον παίκτη. Βέβαια και οι φίλαθλοι επηρεάζουν. Μπορεί ένας παίκτης να είναι σεμνός και βλέποντας την ατμόσφαιρα να επηρεαστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ