ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία για αντι-Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία για αντι-Λουτσέσκου

Τον αντικαταστάτη του Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να βρει ο ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να είναι το πρώτο φαβορί, ενώ αναζητείται προπονητής και στην Ιβηρική.

Η απόφαση του Ράζβαν Λουτσέσκου να αφήσει το νταμπλούχο ΠΑΟΚ για ομάδα της Αραβίας έχει «παγώσει» τον κόσμο του Δικεφάλου. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά. Τα χρονικά περιθώρια για τον αντικαταστάτη του 50χρονου προπονητή είναι περιορισμένα καθώς την Δευτέρα (1/7) η αποστολή αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από σήμερα το απόγευμα έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Το πρώτο όνομα που συζητήθηκε είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο πρωταθλητής προπονητής με την Κ20 του ΠΑΟΚ, έχει δείξει το έργο του, ενώ σημαντικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι ξέρει τα αποδυτήρια της Τούμπας, αλλά και ψυχοσύνθεση της ομάδας. Ταυτόχρονα, έχουν «ξαμοληθεί» οι υπεύθυνοι των μεταγραφών του ΠΑΟΚ για να βρουν τον αντικαταστάτη του Ρουμάνου τεχνικού. Οι χώρες που τραβούν την προσοχή όλων στην Τούμπα είναι σε Πορτογαλία και Ισπανία.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την εντελώς απρόοπτη απόφαση του Λουτσέσκου, ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να μπει στη διαδικασία για άμεση πρόσληψη προπονητή. Διότι ο χρόνος πιέζει. Με τον Δικέφαλο του Βορρά να είναι αναγκασμένος να αλλάξει το πλάνο του και να βρει τον προπονητή που θα τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και στη μάχη για την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να μην έχει προπονητική εμπειρία. Μπορεί να μην έχει δουλέψει ποτέ σε επίπεδο πρώτης ομάδας και οι μόνες παραστάσεις του να είναι από την ομάδα Νέων του Δικεφάλου, αλλά είναι άνθρωπος που γνωρίζει καλά την ομάδα. Εχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης Σαββίδη. Και κυρίως, είναι… εδώ. Μπορεί να αναλάβει άμεσα, χθες, χωρίς να χρειαστεί να μάθει κανέναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ