Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Στοχ

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Στοχ

Ο Μίροσλαβ Στοχ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα μαζί με την σύζυγο του και το παιδί του για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στόχ έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 22:00 στο αεροδρόμιο Μακεδονία συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και το παιδί του.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Τούμπα μετά από 5 χρόνια έτοιμος να κατακτήσει ότι δεν μπόρεσε την περίοδο 2012-13. Ο 30χρονος εξτρέμ δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση καθώς από την ΠΑΕ έχουν αποφασίσει μετά την υπογραφή των συμβολαίων που αναμένεται να γίνει αύριο (29/6) να καταθέσεις τις απόψεις του μέσα από το PAOKTV.

Νωρίς το μεσημέρι, μάλιστα, αφίχθη και ο ατζέντης του από την Βιέννη προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του Στοχ με τους νταμπλούχους Ελλάδος. Ο Στόχος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ. Επίσης η Σλάβια θα πάρει 1,5 εκατ. ευρώ όση ήταν η ρήτρα αποδέσμευσή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ