«Παίρνε πρωτοβουλίες, ζήτα μπάλες!»

«Παίρνε πρωτοβουλίες, ζήτα μπάλες!»

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν… χαρίζεται ούτε στον Νταβίντ Σιμάο στις πρώτες προπονήσεις της ΑΕΚ

Υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν… παιδί του. Αυτός τον έφερε στην ΑΕΚ, τον είχε τσεκάρει νωρίτερα, τον είχε στη λίστα της και η Ενωση και προχώρησαν στην μεταγραφή του. Από την Αντβέρπ πληρώνοντας μάλιστα και 400.000 ευρώ. Ο Νταβίντ Σιμάο, συμπατριώτης του Μιγκέλ Καρντόσο πάντως κατάλαβε από πρώτο χέρι ότι δεν χαρίζεται.

Ο Πορτογάλος χαφ μάλιστα από τις πρώτες προπονήσεις κατάλαβε ότι ο Καρντόσο είναι απαιτητικός και μαζί του. Κάποιες στιγμές τόσο στο δίτερμα, όσο και στις ασκήσεις ο Σιμάο δεν έβγαινε μπροστά, δεν έπαιρνε μπάλες με τον προπονητή του να γίνεται απαιτητικός. Εκεί ο Πορτογάλος του ζήτησε να βγαίνει περισσότερο προς την μπάλα, να ζητά για να μοιράσει. Και αυτό ώστε να αντιληφθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον ρόλο του πλέι μέικερ στη νέα ΑΕΚ.

Ο Καρντόσο στο αρχικό πλάνο του έχει τον Σιμάο βασικό, με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς να τον στηρίζει σε πιο επιθετικό πλάνο. Σε plan b που πρέπει η ΑΕΚ να αμυνθεί σε συγκεκριμένα κομμάτια του γηπέδου ο Αντρέ Σιμόες θα είναι και αυτός στην εξίσωση, ενώ υπάρχει επίσης και ο Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά και ο Ανελ Σαμπανάτζοβιτς που παίζει για την θέση του στο ρόστερ.

Οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πολύ εύκολα ότι τόσο ο Σιμάο, όσο και ο έτερος παρτενέρ του στον άξονα πρέπει να είναι από την αρχή πολύ συγκεντρωμένοι για να καταφέρουν να «κερδίσουν» πόντους για την αρχική ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ