Μηνυτήρια αναφορά Ολυμπιακού κατά Γκαγκάτση

Μηνυτήρια αναφορά Ολυμπιακού κατά Γκαγκάτση

Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του Βασίλη Γκαγκάτση για διερεύνηση κακουργηματικής απάτης σε ότι αφορά την πρόσληψη του από την Σούπερ Λίγκα

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε απόλυτα στον αγώνα που έκανε κατά του Βασίλη Γκαγκάτση, με τις εξελίξεις των προηγούμενων ημερών να αναδεικνύουν την ορθότητα των θέσεων της ομάδας του λιμανιού.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι ερυθρόλευκοι δεν σταματούν τις ενέργειες τους, σε ότι έχει να κάνει με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός έκανε μηνυτήρια αναφορά κατά του Βασίλη Γκαγκάτση για διερεύνηση κακουργηματικής απάτης, σε ότι αφορά την πρόσληψη του από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα επιμείνουν στο συγκεκριμένο θέμα και δεν είναι τυχαίο πως οι ερυθρόλευκοι είχαν επισημάνει πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης έπρεπε να είναι εκτός Σούπερ Λίγκας εδώ και πολύ καιρό.

Η απόφαση μάλιστα για απομάκρυνση του Γκαγκάτση από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός είχε δίκιο που φώναζε για το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει να επιστρέψει ο Βασίλης Γκαγκάτσης τα χρήματα που πήρε από την Σούπερ Λίγκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ