Σουρλής: «Περήφανος που είμαι στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού» (vid)

Σουρλής: «Περήφανος που είμαι στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Βασίλης Σουρλής μίλησε για το γεγονός ότι παίρνει μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού τονίζοντας πως είναι περήφανος.

Ο Βασίλης Σουρλής αγωνίζεται στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε την ευκαιρία και τον πήρε στην αποστολή της πρώτης ομάδας στην Πολωνία.

Ο 17χρονος μέσος μίλησε για τις εμπειρίες του στην προετοιμασία της ομάδας, τονίζοντας πως είναι περήφανος που ανήκει στην πρώτη ομάδα των ερυθρόλευκων.

Παράλληλα ο Σουρλής αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο φιλικό με την Πόγκον, αλλά και στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου Τοροσίδης και Αβραάμ ηγούνται για να υπάρχει καλό κλίμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι είμαι στην πρώτη ομάδα. Είμαι επτά χρόνια στον Ολυμπιακό και τις ακαδημίες. Μετά από 7 χρόνια, στα 17 μου, κατάφερα να πάρω μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Είμαι περήφανος δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ τον προπονητή και όλους τους ανθρώπους της ακαδημίας που με πίστεψαν».

Για τη φιλική αναμέτρηση με την Πογκόν: «Είναι ακόμα αρχή της προετοιμασίας, υπάρχει κούραση γιατί κάνουμε σκληρές προπονήσεις. Αλλά πλέον προπόνηση με προπόνηση θα δούμε τα λάθη μας με τον προπονητή για να γίνουμε καλύτεροι. Και θα προσπαθήσουμε και θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια όχι μόνο να παίζουμε καλά αλλά και να τα κερδίζουμε. Γιατί είμαστε Ολυμπιακός».

Για το κλίμα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια: «Είμαστε μία ομάδα όλοι μαζί. Παλιοί και αρχηγοί Αβραάμ και Τοροσίδης μας έχουν από κοντά και σε καλό κλίμα. Και αυτό δείχνει σε εμάς εμπιστοσύνη για να προσπαθούμε συνεχώς καθημερινά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ