«Στη λίστα της Σαπεκοένσε ο Ενρίκε» (pic)

«Στη λίστα της Σαπεκοένσε ο Ενρίκε» (pic)

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος σε μήνυμά του στο twitter αναφέρει ότι η Σαπεκοένσε έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 29χρονου εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Μετά την Κορίνθιανς μία ακόμα βραζιλιάνικη ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε από τον ΠΑΟΚ.  Ο λόγος για την Σαπεκοένσε, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει Βραζιλιάνος δημοσιογράφος στα social media, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 29χρονου εξτρέμ.

Στο… τιτίβισμά του, πάντως, ο Λατινοαμερικάνος συνάδελφος δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ενδιαφέρον της Σαπεκοένσε, αλλά μόνο ότι ο Ενρίκε πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τα χρώματα του Δικεφάλου.

Ο Ενρίκε την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στο Καζακστάν με τη φανέλα της Αστάνα, ενώ τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Συνολικά έπαιξε σε 20 αγώνες, έχοντας 6 γκολ και 1 ασίστ σε 1.365 λεπτά συμμετοχής.

Το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο λήγει το καλοκαίρι του 2020 και για να φύγει από την ομάδα θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Δείτε το… τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ