Συνεχίζει τα παζάρια ο Παναθηναϊκός για Ζαχίντ

Συνεχίζει τα παζάρια ο Παναθηναϊκός για Ζαχίντ

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει τον 24χρονο Νορβηγό του ΑΠΟΕΛ, αλλά ακόμα δεν είναι τόσο κοντά, όπως έχει κυκλοφορήσει.

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ είναι ένας παίκτης που δεδομένα ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος τον είχε επιλέξει στον ΑΠΟΕΛ κι ενώ ο παίκτης που έχει καταγωγή από το Πακιστάν αγωνιζόταν στη Βαλερένγκα.

Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει επαφές με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Ζαχίντ, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2021, αλλά ακόμα δεν είναι τόσο κοντά, όπως έχουν βιαστεί να υποστηρίξουν ορισμένα ΜΜΕ σε Ελλάδα και Κύπρο. Στον Παναθηναϊκό, μάλιστα, τόνιζαν ότι ούτε με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία, ούτε με τον κυπριακό σύλλογο.

Ο Ζαχίντ θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αφού προπονητής είναι ο Δώνης που τον εμπιστεύεται, ενώ στον ΑΠΟΕΛ έχει θέματα με τον Ιταλό τεχνικό Πάολο Τραμετσάνι. Αλλά τη νέα σεζόν, οι αποδοχές του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού αγγίζουν τις 450.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει μάξιμουμ τις 200.000-250.000 ευρώ. Θα πρέπει να δεχθεί ο ΑΠΟΕΛ να καλύψει τα υπόλοιπα, ενώ οι πληροφορίες από το νησί, αναφέρουν ότι οι Κύπριοι θα ήθελαν να μπει και μία οψιόν αγοράς, που σχεδόν να δεσμεύει τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ