Γκερέρο: «Η ομάδα πάει καλά και θα είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια»

Γκερέρο: «Η ομάδα πάει καλά και θα είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια»

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε για το φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά, αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός έδειξε καλά στοιχεία στο φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά, με την εικόνα των Πειραιωτών να ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο.

Ο Ισπανός στράικερ τόνισε ότι η ομάδα πάει πολύ καλά και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι ευχαριστημένοι. Παράλληλα, ο Ιβηρας επιθετικός επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να βρουν ρυθμό μέσα από τα φιλικά και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο  όσα τους ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Πάει καλά η ομάδα είμαστε ευχαριστημένοι. Προσωπικά κάνω την ίδια προσπάθεια που έκανα και στην περσινή προετοιμασία. Θέλουμε να βρουμε τον ρυθμό μας, την καλή φυσική κατάσταση. Σε αυτά τα παιχνίδια περνάει τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής. Τα σκληρά παιχνίδια μας βοηθάνε, γιατί έτσι θα είναι και τα προκριματικά.

Παρόλο που τα φιλικά είναι αγώνες, είναι σαν προπονήσεις, γιατί μας βοηθούν να βρούμε ρυθμό. Πιστεύω ότι πάμε καλά και θα είμαστε έτοιμοι, όταν θα έρθουν τα επίσημα παιχνίδια. Πιστεύω ότι όλοι οι καινούριοι παίκτες προσαρμόστηκαν γρήγορα και αρκετά εύκολα στην ομάδα. Θέλουμε τον ανταγωνισμό και θέλουμε όλοι οι επιθετικοί να δουλεύουν καλά. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ