ΠΑΟΚ : Το τελευταίο ρεπό πριν την Ολλανδία

ΠΑΟΚ : Το τελευταίο ρεπό πριν την Ολλανδία

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα προπονητή αποφασίστηκε σήμερα στους ποδοσφαιριστές να δοθεί ρεπό προκειμένου να αποσυμπιεστεί η κατάσταση στον ΠΑΟΚ.

Ημέρα ξεκούρασης θα είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ λίγες μόνο ώρες πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για την Ολλανδία.

Το σημερινό ρεπό δόθηκε για δύο λόγους και έχει να κάνει με την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια μετά την παραίτηση του Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και λόγω των δυνατών προπονήσεων των τελευταίων ημερών.

Η αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού έφερε ένα μεγάλο ταρακούνημα στα αποδυτήρια, καθώς κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε από τα χείλη του μέχρι και προχθές προπονητή τους.

Ο δεύτερος λόγος έχει κάνει με την κούραση που υπάρχει στην ομάδα από τις δυνατές προπονήσεις των τελευταίων ημερών στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας.

Οι παίκτες θα έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν μια τελευταία ανάσα και να αποσυμπιεστούν από την όλη κατάσταση, πριν μπουν αύριο (1/7) στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στην Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ