Το μεταγραφικό παζλ του ΠΑΟΚ: Δύο μεταγραφές και ένας προπονητής

Το μεταγραφικό παζλ του ΠΑΟΚ: Δύο μεταγραφές και ένας προπονητής

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Στον, αναμένεται να ανακοινώσει και τον Ντάγκλας Αουγκούστο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία με προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αν η σημερινή ημέρα είναι ημέρα ξεκούρασης για κάποιους, για τους ανθρώπους που εργάζονται και «τρέχουν» τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ μάλλον όχι. Ο Δικέφαλος έχει ανοιχτά ζητήματα και έχουν να κάνουν με τους Στοχ και Αουγκούστο.

Ο Βραζιλιάνος, αλλά και ο Σλοβάκος βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκευής, όμως έπεσαν πάνω στην παραίτηση του Ράζβαν Λουτσέσκου με αποτέλεσμα οι υποθέσεις να πάνε ένα 24ωρο πιο πίσω καθώς όλοι έτρεχαν για το θέμα του προπονητή. Σήμερα όμως το σκηνικό θα αλλάξει. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα περάσουν το κατώφλι της Τούμπας για να υπογράψουν τα συμβόλαια συνεργασίας τους με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Σλοβάκο να έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ο Μίροσλαβ Στοχ έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ. Επίσης θα υπάρχει και μια υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως ο Σλοβάκος επιθετικός μπορεί να βοηθήσει την ομάδα για την θέση που τον προορίζουν, καθώς είχε μια πολύ γεμάτη χρονιά πέρσι στη Σλάβια Πράγας. Το πιο σημαντικό όμως στην υπόθεση είναι πως σ’ αυτή τη δεύτερη συνεργασία είναι πιο ώριμος από ποτέ και αυτό οφείλεται στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Μετά τον Στοχ θα ακολουθήσει ο Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος ήρθε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ με σκοπό να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του να αγωνιστεί δηλαδή σε ευρωπαϊκή ομάδα, όπως έχουν κάνει χιλιάδες συμπατριώτες του. Οι Ασπρόμαυροι που δαπάνησαν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του, πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για το τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αν τα αποτελέσματα που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά δείξουν πως είναι «ταύρος» τότε θα πάει και αυτός στην Τούμπα για να υπογράψει.

Σήμερα δεν θα έχουμε μόνο μεταγραφές παικτών, αλλά και προπονητή. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παραμένει χωρίς τεχνικός ούτε λεπτό, από την στιγμή μάλιστα που η κατάσταση επείγει λόγω και της αναχώρησης της ομάδας αύριο (1/7) για την Ολλανδία. Ο Δικέφαλος, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr έχει ψηλά στη λίστα του το όνομα του Πορτογάλου Άμπελ Φερέιρα. Ο 40χρονος προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγαπημένη ομάδα του Φερνάντο Σάντος, Μπράγκα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν χτυπήσει την πόρτα της πορτογαλικής ομάδας, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσουν ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο: τη ρήτρα που «δένει» μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Στο συμβόλαιο του Φερέιρα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο «buy-out» που ανέρχεται στα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ! Η πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μακριά από το αρχικό ποσό της ρήτρας. Στη λίστα υπάρχουν κι άλλα ονόματα με τις επαφές να είναι στο κόκκινο καθώς ο χρόνος πιέζει για την απόκτηση προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ